Lamskotelet met kikkererwtensalade

 

Een recept dat niet mag ontbreken op en bij de barbecue.
                                
Wat? (4 personen)
 
12 lamskoteletten
500 gr kikkererwten (uit blik)
16 kerstomaten
4 lente-uien
150 gr feta
2 el peterselie (gesnipperd)
5 el olijfolie
tabasco
2 el witte balsamicoazijn,
suiker
rozemarijn (gesnipperd)1 takje
peper
zout
 
Hoe?
 
Kruid de lamskoteletjes met peper en rozemarijn. Gril ze op de barbecue goudbruin.
 
Spoel de tomaatjes af en halveer. Maak de lente uitjes schoon en snij ze klein. Verbrokkel de fetakaas. Meng de kikkererwten met de tomaatjes, lente uitjes en de feta. Doe er de olie en balsmico overheen. Breng het geheel op smaak met peper, zout, tabasco en een beetje suiker.
 
Serveer de lamskoteletjes samen met de salade.