Low & Slow

Met de termen als slow cooking, indirect BBQ-en, good food, rubs en lekkere grote stukken vlees zijn we meer dan ooit bezig met het fenomeen Low&Slow. Wij hebben voor u een mini magazine met daarin tips, tricks en een aantal heerlijke recepten. 

Vlees, vis en groenten barbecueën wordt pas echt lekker met de juiste marinades en rubs, om zo extra geur en smaak aan gerechten te geven. 

Zo hebben we heerlijke American Stockyard sauzen, heerlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen! Hiermee kunt u het vlees insmeren tijdens de bereiding als u op lage temperaturen werkt. Bij hoge temperaturen kan de saus voor het einde op het vlees gesmeerd worden. Er ontstaat een heerlijk laagje op uw vlees, vis of groenten. De Stockyard rub is een mengsel van specerijen waarmee het vlees ongeveer een uur voordat het op de barbecue gaat, ingewreven kan worden. Dit zorgt voor een heerlijke korst. 

Ook uw kokosbriketten en rookhoutsnippers van eikenhout vindt u bij ons. 

 

Smoked to perfection..